De Wende - Gedrukt en geleverd!

Omdat het antwoord op een vraag van onze kinderen te complex en omvangrijk was, heb ik ze beloofd het op te schrijven. Deze belofte stond aan de basis van De Wende, een in fictionele vorm gegoten reconstructie van de vorming van ons gezin. Een boek over verlies, veerkracht en verwerking. 

 

Vanochtend stonden de pallets met boeken voor de deur. Een prachtig en tegelijk onwerkelijk moment. Alsof de inhoud zich heeft losgemaakt en een eigen leven is gaan leiden. Een nieuwe entiteit heeft aangenomen als het ware.

Tot nu toe waren we de exclusieve eigenaars van, maar binnenkort delen we dit recht met familie, vrienden en (on)bekenden.

 

Op 21 februari presenteer ik het boek voor genodigden en pers. Ik ben benieuwd naar de ontvangst en de reacties van lezers. Spannend, opwindend, een avontuur. 

 

Mijn ambitie is vervuld nu ik een antwoord heb kunnen geven aan de behoefte van onze kinderen. Vanwege onze ervaring met de gevolgen van hersenletsel kies ik ervoor om de opbrengst in zijn geheel ten goede te laten komen van de Hersenstichting. Alleen al daarom hoop dat veel mensen de moeite nemen om De Wende aan te schaffen en zo onderzoek, kennis en ontwikkeling van hulpprogramma’s bevorderen.